• Dizajn kupaonice
|

Cjelovita rješenja za život moderne obitelji

Neograničene mogućnosti dizajna naših inovativnih proizvoda potaknut će u vama istraživača koji traga za vlastitim stilom bez obzira tražite li moderan namještaj za kupaonicu, volite li minimalistički dizajn ili tragate za nečim drugim

Elegantna sanitarna keramika, ugradbeni vodokotlići, inovativne sanitarne miješalice i moderan namještaj za kupaonicu. Ideal Standard nudi svojim kupcima nenadmašnu fleksibilnost odabira kada je u pitanju kreiranje inspirativnog ambijenta za život moderne obitelji.

Sto godina iskustva u stvaranju inovativnih, funkcionalnih rješenja za kupaonice pretočili smo u vrhunske proizvode kako biste vi mogli uživati u neodoljivom dizajnu i naprednoj tehnologiji koja pomiče granice. Tijekom cijelog tog razdoblja nastojali smo uspostaviti plodonosnu suradnju s vodećim arhitektima i sveučilištima svijeta, uglednim građevinskim tvrtkama i urbanim dizajnerima. Cilj nam je bio pozitivno oblikovati budućnost modernog življenja u sadašnjici i prepoznati potrebe kupaca te modernoj obitelji ponuditi takva rješenja koja će joj olakšati život i svakodnevne aktivnosti.

Budućnost već danas - dizajn moderne kupaonice za vas

Napredna rješenja Ideal Standarda štede vam energiju i vodu, olakšavaju svakodnevnu higijenu, brinu o vašoj sigurnosti, smanjuju vijeme ugradnje i troškove održavanja. A moderan, elegantan i trajan dizajn naših kolekcija osmišljen je kako bi u vama probudio inspiraciju za vlastiti stil i osobnost.

Cjelovita rjesenja Ideal Standard 2

ProSys™ ugradbeni vodokotlići

Nemoguće je na jednom mjestu istaknuti sve naše sustave i njihove jedinstvene značajke. Ali ukoliko već trebamo izdvojiti neke od njih, spomenuli bismo naše ProSys™ ugradbene vodokotliće koji omogućavaju jednostavnu instalaciju i servisiranje bez alata, a štede vam energiju i vodu te unapređuju higijenu vašeg životnog prostora. Riječ je o kompletnim instalacijskim rješenjima za sve vrste sanitarnih čvorova – od WC-a i bidea do umivaonika, pisoara i tuševa. A razvijeni su s ciljem zadovoljenja najviših zahtjeva instalatera, projektanata i vlasnika zgrada te krajnjih kupaca.

AquaBlade® tehnologija ispiranja u kolekciji Strada II

Vaš toalet vjerojatno je posljednje mjesto na kojem biste očekivali nešto revolucionarno. No tu ste se prevarili. Naša revolucionarna AquaBlade® tehnologija ispiranja jamči najbolje rezultate ispiranja WC školjke ikada, a skladno se uklapa u Strada II kolekciju umivaonika, WC školjki i bidea u koje se naprosto morate zaljubiti. Za razliku od tradicionalnih WC-a kod kojih mlaz vode ne pokriva cijelu unutarnju površinu stijenki, AquaBlade® svojim genijalnim sustavom kaskadnih kanalića omogućava optimalan protok vode te pokriva svaki centimetar sanitarne keramike. Usporedbe radi AquaBlade® ispire čak 95% površine školjke, dok kod klasičnih školjki čak 20% površine ostaje neoprano.

Modularni namještaj za kupaonicu Adapto®

Željeli biste vrhunski i funkcionalno opremiti kupaonicu, ali brinete o pametnom iskorištavanju vašeg prostora? Upoznajte našu kolekciju modularnog namještaja za kupaonicu Adapto® koja će se savršeno uklopiti u svaki, pa i najmanji kutak vaše kupaonice. Dizajnirana s ciljem maksimalne fleksibilnosti, linija kupaonskog namještaja Adapto® nudi izbor različitih veličina i završnih obrada te širok spektar elegantno dizajnirane kupaonske galanterije. Njezin minimalistički dizajn omogućava savršeno uređenje raspoloživog prostora bez narušavanja njegovog besprijekornog stila.

Modularni kupaonski namještaj Adapto® prilagodljiv je, zaigran i nadasve elegantan, a uključuje ormariće za umivaonike, baze, radne ploče dostupne u 4 boje. Sve na modularnoj osnovi ostavljajući beskrajni manevarski prostor vašoj mašti i poigravanju kombinacijama. I što je najbolje od svega, sjajno se nadopunjuje s našim kolekcijama Strada II I ConnectAir® kako biste uvijek mogli naglasiti vlastiti stil i osobnost.