• Udobnost tuširanja
|

Termostatske slavine Ceratherm T kolekcije tuševa pokreću vašu svakodnevicu

Nova kolekcija termostatskih slavina Ceratherm T dolazi s elegantnijim i kompaktnijim dizajnom, a osigurava savršen balans stila i funkcionalnosti

Kada jednom otkrijete novu Ceratherm T kolekciju tuševa teško da ćete moći zamisliti vašu modernu kupaonicu bez nje. Liniju su razvili naši inženjeri, a u srcu je kolekcije nova, kompaktnija termostatska slavina FirmaFlow® Therm koja ne samo da ima moderniji minimalistički dizajn, nego isporučuje beskormpromisnu razinu performansi i funkcionalnosti.

Ova moderna, elegantna termostatska miješalica za tuš donosi savršenu izvedbu, dok svojim kupcima nudi neusporedivu razinu trajnosti, sigurnosti i održivosti.

Njezine kontrole savršeno se uklapaju u dizajn Ceratherm T kolekcije uz jednostavnu regulaciju protoka vode i temperature koji se po želji mogu podesiti laganim dodirom prsta. Korisnici također mogu unaprijed odabrati svoj optimalni način uporabe za maksimalnu udobnost tuširanja te, ukoliko dođe do iznenadnog pada pritiska, termostatska slavina vrlo brzo blokira protok tople ili hladne vode kako bi vas zaštitila od neugodnih temperaturnih šokova.

Cool Body tehnologija koja pazi na vas

Kako bi tuširanje bilo maksimalno sigurno za vas i vašu obitelj, svi modeli kolekcije dolaze s ugrađenom Cool Body tehnologijom kao standardom. Cool Body funkcionalnost djeluje zapravo kao zaštitna barijera. Unutar termostata smještenog u termostatskoj miješalici vode, topla voda okružena je hladnim mlazom koji osigurava da sve kontrole i vanjski dijelovi tuša ostanu hladni na dodir, kako biste vi i vaša djeca mogli bez bojazni od opeklina dodirivati sve površine prilikom tuširanja.

Integrirane kontrole Ceratherm T kolekcije smanjuju potrošnju vode i topline zahvaljujući učinkovitom radu FirmaFlow® Therm miješalice koja željenu temperaturu vode postiže u znatno kraćem vremenu. U isti mah ekološki dizajnirana funkcionalnost limitira protok vode na pola bez ikakvog utjecaja na savršenu izvedbu i funkcionalnost tuširanja.

Budući da je temperatura vode unaprijed postavljena, a termostatski mehanizam brine da je protok vode konstantan, nijedna kapljica tijekom vašeg tuširanja neće biti uzalud potrošena. Ova preciznost ne treba vas čuditi jer ona je djelo naših inženjera koji su još davne 1969. godine prvi proizveli inovativni keramički disk koji će pokrenuti revoluciju u načinu na koji koristimo kupaonske i termostatske miješalice vode. Danas, više od 50 godina nakon spomenutog izuma naši su inženjeri razvili termostatsku slavinu FirmaFlow® Therm koja osigurava nevjerojatnu razinu učinkovitosti, čak i u zgradama s puno vodoinstalacija i priključaka.

Ceratherm T Ideal Standard 2

Tuševi Ceratherm T kolekcije: IdealRain, Evo i Evo Jet

Kolekcija Ceratherm T tuševa uključuje nekoliko linija modela koji se mogu kombinirati s različitim miješalicama i dodacima. Među njima se ističu IdealRain linija tuševa poznata po svojem dizajnu i nenadmašnoj primjeni u svakodnevnom životu moderne obitelji te Evo i Evo Jet kolekcije koje dolaze s tri različita načina modeliranja mlaza vode. A sve s ciljem da vam ovisno o vašim trenutnim željama ili senzibilitetu ponude osvježavajući, milujući ili opuštajući doživljaj.

Evo kolekcija, istaknimo, posjeduje “prozračni” način modeliranja mlaza koji vam osigurava nježno tuširanje bez kompromisa po pitanju izvedbe i užitka tuširanja. Evo Jet kolekcija, s druge strane, donosi jedinstvenu Drop Jet funkcionalnost koja stvara veće i mekše kapljice vode kako biste uživali u maksimalnom luksuzu tuširanja. Dodajmo tome i praktičnu Navigo kontrolu smještenu na ručki tuša uz pomoć koje ćete jednostavno moći mijenjati kvalitetu mlaza dok se tuširate i još više pojačati vaš užitak.

Dugotrajna funkcionalnost

Ceratherm T linija može se koristiti i kao dio sve popularnijih sustava tuševa sa diverterom koji preusmjeravaju protok vode. Sustav možete složiti tako da koristite fiksnu ružu tuša te tome dodate ručni tuš uz mogućnost dodavanja pokretnog nosača za još veću raznolikost uporabe.
Ideal Standard već desetljećima usavršava svoje inovativne tehnologije da bi vam danas ponudio najsavršeniju kolekciju tuševa koja ne samo da osvaja dizajnom i nenadmašnim iskustvom korištenja, nego i svojom trajnošću može izdržati test vremena.