• Jednostavna ugradnja
|

ProSys™ ugradbeni vodokotlići: jednostavnost ugradnje i korištenja za profesionalce i krajnje korisnike

Naši ugradbeni vodokotlići dolaze uz niz naprednih funkcija kako bi se omogućila jednostavna instalacija i servisiranje bez alata, a najnaprednija tehnologija ispiranja wc školjke štedi energiju i vodu te poboljšava higijenu

Svo znanje i iskustvo Ideal Stadarda, razvijano u posljednjih 100 godina, pretočili smo u ProSys™ ugradbene vodokotliće koji donose sveobuhvatna rješenja ugradnje i jednostavno instaliranje. Riječ je o kompletnim instalacijskim rješenjima za sve vrste sanitarnih čvorova – od WC-a i bidea do umivaonika, pisoara i tuševa. Ovi se sustavi savršeno uklapaju u postojeće Ideal Standard kolekcije i proizvode iz vlastitog kataloga sanitarne keramike, slavina i tuševa i sanitarne galanterije. A razvijeni su s ciljem zadovoljenja najviših zahtjeva instalatera, projektanata i vlasnika zgrada te krajnjih kupaca.

Prednosti koje donose ugradbeni vodokotlići: jednostavna instalacija i servisiranje

Njihova napredna tehnologija odlikuje se neusporedivom razinom fleksibilnosti i svestranosti te skladno funkcionira s instalacijama koje su postavljene na zidu (slavine, WC školjke, tuševi), pružajući najvišu razinu izvedbe i performansi. Integralni dijelovi ProSys™ sustava su zidni nosači s cisternama koji su dostupni u različitim visinama, širinama i dubinama. Uz njih korisnici mogu zadovoljiti sve svoje specifične potrebe, a širok asortiman rješenja primjenjiv ja na suhu i čvrstu gradnju.

SmartFlush sustav poboljšava higijenu, FreshAir osvježava ambijent

ProSys™ sustavi sadrže samo najnaprednije značajke među kojima se ističe SmartFlush tehnologija ispiranja koja ispušta tekući deterdžent u WC školjku i time je održava čistom. Cisterna sustava brzo se i lako nadopunjuje tekućim deterdžentom ili dezificijensom. Na taj način podiže se higijena sanitarnog čvora, a život moderne obitelji čini lakšim, ugodnijim i zdravijim. Jedno od ProSys™ rješenja je i FreshAir sustav koji uz pomoć snažnog ekstratktora eliminira neugodne mirise izravno iz WC školjke nadovezujući se na cijev za ispiranje. Kupaonica na taj način postaje poželjno mjesto boravka, a ne samo usputna stanica kroz koju se brzo prolazi.

SmartForce čuva energiju doma

ProSys™ sustavi kompatibilni su sa SmartForce tehnologijom koja koristi snagu vode u pokretu kako bi proizvela dovoljno energije za napajanje beskontaktne kontrolne ploče. Valja istaknuti da SmartForce ne zahtijeva priključivanje na električnu mrežu ili zamjenu baterija te time štedi vrijeme i novac svojeg korisnika. Sustav je dostupan s našim Symfo™ i Altes™ kontrolnim pločama za ispiranje koje se aktiviraju jednostavnim približavanjem ruke, bez potrebe za fizičkim kontaktom.

SmartValve štedi vodu

Istaknimo još i SmartValve tehnologiju, jedinstvenu invaciju koja donosi uštede u pogledu potrošnje vode. Budući da sa svakim ispiranjem ova funkcionalnost koristi pola litre manje vode nego obični sustavi ispiranja, u samo tjedan dana suvremena obitelji može uštedjeti 63 litre vode. Nije potrebno dodatno naglašavati u kojoj mjeri je ova značajka od koristi modernoj obitelji koja pazi na svoje izdatke te želi pridonijeti održivom razvoju o kojem svi danas pričaju.

Sve u svemu ProSys™ ugradbeni vodokotlići već danas utiru put kupaonicama budućnosti. Naša je vizija da za vas stvorimo bolje kupaonice, sustave kloji se lako instaliraju i ne zahtijevaju dodatne troškove održavanja, a štede vam resurse i novac.

Prosys™ rješenja pružaju svojim korisnicima samo najvišu razinu pouzdanosti i trajnosti, a otporna su na koroziju i buku, osiguravaju stabilnost i sigurnost uporabe te najviše standarde kvalitete. Potvrda rečenog je i jamstvo na 10 godina koje dolazi na sve ProSys™ sustave te dostupnost rezervnih dijelova tijekom sljedećih 25 godina.