• Tehnologija ispiranja
|

Revolucionarna AquaBlade® tehnologija ispiranja u kolekciji Strada II: najvažniji izum nakon vodokotlića

Jedinstvena patentirana AquaBlade® tehnologija jamči najbolje rezultate ispiranja WC školjke ikada, a skladno se uklapa u Strada II kolekciju u kojoj se modernim dizajnom izdvajaju umivaonici, WC školjke i bidei

S ponosom možemo reći da je AquaBlade® tehnologija ispiranja najznačajnije otkriće u području sanitarnog ispiranja nakon izuma prvog vodokotlića iz 19. stoljeća. Tehnologija je predstavljena 2015. godine i od tada je dobila brojne dizajnerske nagrade te je postavila nove standarde u kupaonskom dizajnu i optimalnom ispiranju WC školjke.

Glatka, blago savijena površina bez tradicionalnog oboda važan je dizajnerski pomak koji je omogućio povećanje razine higijene WC školjke. Rezultat: unutarnje površine školjke lako su dostupne za čišćenje, ispiranje je učinkovitije i tiše, a dizajn odiše elegancijom i inteligencijom. 

Više higijene - 95% očišćene površine

Kako se to postiže? Posebno osmišljen sustav “mikrokanala” stvara prilikom ispiranja kaskadni vodeni zid koji se slijeva s gornjeg dijela WC školjke uz dva moćna potisnika koji usmjeravaju energiju ispiranja. Za razliku od tradicionalnih WC-a kod kojih mlaz vode ne pokriva cijelu unutarnju površinu stijenki, AquaBlade® omogućava optimalan protok vode te pokriva svaki centimetar sanitarne keramike. A budući da je glavni AquaBlade® kanal pozicioniran u gornjem dijelu, omogućeno je čišćenje 95% površine. Usporedbe radi, kod klasičnih WC školjki čak 20% površine ostaje neoprano.

Tiši rad – do 60% manje buke

Prilikom stvaranja AquaBlade® tehnologije, osim higijene, bilo nam je važno podići razinu udobnosti korištenja Ideal Standard školjki. Zato su sve linije i površine dizajnirane tako da smanje turbulencije te pojačaju učinkovitost ispiranja. I doista, ispiranje pomoću AquaBlade® tehnologije je do 60% tiše u odnosu na tradicionalne načine ispiranja.

AquaBlade Strada II 2

Strada II kolekcija – idealan par za AquaBlade®

Ukoliko vas je naša napredna AquaBlade® tehnologija zaintrigirala svojim mogućnostima, pitate se s kojom kolekcijom sanitarne keramike se najbolje uklapa? Naš je prijedlog Strada II kolekcija u kojoj se svojim elegantnim dizajnom izdvajaju umivaonici, WC školjke i bidei čiji dizajn prate meki uglovi, rafinirani rubovi i suvremene zaobljene linije. A sve s ciljem stvaranja moderne i chic kupaonice namijenjene svakodnevnom životu moderne obitelji.

Kolekciju Strada II kreirali su vodeći industrijski dizajneri Studio Levin i kao takva odražava jednostavnost originalne kolekcije Ideal Standarda, a nudi mekši i na oko lakši dizajn te je u skladu s današnjim trendovima i ukusima u opremanju interijera kupaonice.

Inteligentan dizajn za život moderne obitelji

Od “pametnih” tehnologija i dizajnerskih rješenja današnja moderna obitelj očekuje besprijekorno funkcioniranje te ujedno želi da su ona elegantnog, jednostavnog dizajna i konkretnih funkcionalnih prednosti. A višestruko nagrađivana AquaBlade® tehnologija te moderna Strada II kolekcija sanitarne keramike to vam i omogućavaju. One da zaključimo postavljaju nove standarde u pogledu estetike i dizajna brinući o još većoj učinkovitosti i udobnosti upotrebe.