• Cera kolekcija
|

50 godina inovacija u jednoj liniji: spoj njemačke preciznosti i europskog dizajna

Cera kolekcija slavina oduševit će svakog člana moderne obitelji koji svoju kupaonicu želi doživjeti kao istinski životni prostor

Ova besprijekorno dizajnirana kolekcija donosi 5 različitih linija slavina - Cerafine D, Cerafine O, Ceraplan III, Ceraline i Ceraflex - koje zajedno nude savršen izbor za veliki raspon kupaonica. A savršeno se uklapaju u moderan kupaonski namještaj te različite interijere kupaonice

Ono što je posebno kod Cera linije slavina je to što spaja tehničko njemačko nasljeđe s tradicijom najboljeg europskog dizajna. A sve s ciljem da današnja suvremena obitelj može uživati u savršenoj funkcionalnosti, dugom vijeku uporabe i dugoročnim uštedama u pogledu potrošnje vode i energije.
Cera kolekcija donosi 5 različitih linija slavina koje zajedno nude savršen izbor za veliki raspon kupaonica kao i pojedinačnih ukusa njihovih vlasnika.

Raznolik izbor dizajna za sve senzibilitete i ukuse

Nova Cera kolekcija donosi uistinu neograničene mogućnosti. Svi modeli kolekcije promišljeno su dizajnirani te su oblikovani tako da isporuče neusporedivu izvedbu i performanse. Dva posve nova linijska modela, Cerafine O i Cerafine D proširuju standardnu Cera kolekciju. Oni se upotpunjuju otprije etabliranim linijama Ceraflex i Ceraline te redizajniranoj liniji Ceraplan III, već prihvaćenim proizvodima koji su omiljeni izbor tisuća instalatera u Europi.
Glatki prijelazi površina kontrastirani s naglašenim rubovima pojedinih modela omogućavaju jednostavno čišćenje i održavanje svih slavina Cera kolekcije.

Cereafine D i Cerafine O

Novu Cerafine D liniju krasi izduženi bezvremenski dizajn, dok Cerafine O plijeni pozornost profinjenim izgledom koji na svakog promatrača ostavlja neizbrisiv dojam.

Cerafine D Ideal Standard

Ceraplan III

Modernizirana Ceraplan III linija vitkog je dizajna i stasa, a savršeno se uklapa u najsuvremenije dizajnerske kupaonske trendove nudeći pri tom uštedu vode i energije, a bez kompromisa po pitanju izvedbe i performansi.

Ceraline

Popularan cilindrični dizajn Ceraline linije dodat će modernom domu dašak klasične elegancije. A odlično je i to što linija Ceraline dolazi u mnoštvu oblika i veličina pa se ovisno o afinitetima ili ukusu potrošača, Ceraline slavine mogu ugraditi u umivaonike, različite tipove kada, tuševa ili bidea.

Ceraflex

Naposlijetu tu je i elegantna Ceraflex linija izduženih elegantnih oblika koja se jednostavno ugrađuje i održava, a svojem vlasniku donosi savršenu preciznost miješanja vode te dugi vijek trajanja.
Uz sve navedeno, modeli Cera kolekcije sadrže LightMove® funkcionalnost koja omogućava glatko funkcioniranje i preciznu kontrolu protoka vode i temperatue te Smart Shine Finishing® premaz koji osigurava jednostavno čišćenje i održavanje.

Ceraflex Ideal Standard

FirmaFlow® tehnologija - skrivena genijalnost u Cera liniji proizvoda

I dok vanjski dizajn Cera linije oduševljava zadivljene poglede, možda je još važnije ono što se događa unutra. U “duši” Cera kolekcije skrivena je FirmaFlow® keramička kartuša koja je prije svog konačnog izdanja prošla čak 45 izvedbenih testova (na pritisak, temperaturu, buku, izdržljivost). Rezultat: slavine iznimne trajnosti i pouzdanosti. Istaknimo samo podatak da Cera kolekcija osigurava čak 500.000 ciklusa uporabe, što je gotovo dvostuko više od industrijskog standarda.